O nama

Tradicija bavljenja pčelarstvom u našoj porodici počela je još davne 1928. godine kada u naše domaćinstvo stiže prva moderna košnica, košnica sa pokretnim saćem. Od tada pa sve do danas neprekidno se bavimo pčelarstvom i pčele predstavljaju deo naše porodice.

Svaka naredna generacija je uvećavala pčelinjak i uvodila nešto novo. Trenutno se 5. generacija bavi pčelarstvom kao osnovnim zanimanjem a naš pčelinjak broji oko 600 pčelinjih društava. Zbog dobijanja raznovrsnog meda, košnice selimo na nekoliko lokacija i paša tokom godine. U ponudi imamo sve pčelinje proizvode. Pored bagremovog, livadskog, lipovog i šumskog meda imamo i medne mešavine sa lekovitim biljem kao i pergu, propolis, vosak i matični mleč.

Imamo zaokružen proces proizvodnje, od proizvodnje naših košnica do plasiranja, odnosno, prodaje pčelinjih proizvoda na tržištu. Ono na šta smo posebno ponosni jeste da sve poslove na pčelinjaku kao i svaki segment proizvodnje obavljamo isključivo mi tako da možemo da garantujemo za kvalitet svakog proizvoda.

Cele godine smo na pijaci "Zeleni venac" u Beogradu, pijaci „Blok 44“ na Novom Beogradu i na pijaci u Zemunu gde prodajemo svoje proizvode bez obzira na vremenske prilike i neprilike. Tako već čitavih 70 godina.