Matični mleč

Ukupna cena:1900 RSD

Odaberite količinu

Informacije

Matični mleč u košnici služi kao hrana za maticu, a čovek ga koristi kao najbolje prirodno sredstvo za jačanje imuniteta i protiv stresa. Matični mleč sa medom sadrži sve osnovne materije potrebne za izgradnju i opstanak živog organizma: belančevine, masti, ugljene hidrate, mikroelemente (gvožđe, sumpor, magnezijum, kalijum, kalcijum) i dr. Na organizam čoveka deluje kao prirodni stimulator jačanja imunološkog sistema organizma, a koristimo ga još i za otklanjanje depresije, migrene i nesanice, stimulaciju radne sposobnosti i pamćenja, poboljšanje pokretljivosti i cirkulacije, normalizovanje krvnog pritiska, sprečavanje anemije…

Normalizacijom hormonskog statusa ublažava klimakterične tegobe kod žena dok kod muškaraca povećava broj i pokretljivost spermatiozoida.

Mešavinu mleča i meda treba obavezno uzimati jednom dnevno kao sredstvo za preventivu, posebno deca i osobe sa slabim imunitetom. Kada već dođe do nekog zdravstvenog problema koristi se dva do tri puta dnevno, dok se stanje ne stabilizuje a zatim nastaviti svako jutro po jedna drvena kašičica pre jela.

Dodatne informacije

  • Tezina:

    1kg, 0.5kg

  • SKU:N/A
  • Kategorija